Hotel

ACTA

Op 6 & 7 oktober 2022 zal het NVVO najaarscongres 2022 plaatsvinden aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) te Amsterdam. De ACTA is het eerste opleidingsinstituut dat de komende jaren wordt aangedaan.

ACTA is het samenwerkingsverband van de Faculteiten der Tandheelkunde van de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Ook de Stichting voor Bijzondere Tandheelkunde en de Faculteit Mondhygiëne van Hogeschool InHolland gebruiken het gebouw. Dagelijks worden hier 300 patiënten behandeld, zijn er ruim 900 studenten en werken er meer dan 800 medewerkers. Het ACTA-gebouw is ontworpen door Benthem Crouwel Architects en het won de derde prijs in de Amsterdamse architectuurwedstrijd van 2011.

Adres:
Gustav Mahlerlaan 3004
1081 LA Amsterdam

Onder het ACTA gebouw bevindt zich een grote parkeergarage P + R VUmc. Als u de garage uitkomt, begint de ACTA zich aan uw linkerzijde. https://vu.nl/nl/over-de-vu/meer-over/acta

Hotel

Wij verzoeken u vriendelijk uw eigen hotel te boeken. Er zijn voldoende hotels in de buurt van de ACTA. U kunt denken aan:

Crowne Plaza***** – 15 min. lopen vanaf ACTA – prijsindicatie vanaf € 270,- per nacht
George Gershwinlaan 101
https://www.ihg.com/crowneplaza/
hotels/nl/nl/amsterdam/amspc/hoteldetail


NH Hotel Amsterdam Zuid**** – 25 min. lopen vanaf ACTA – prijsindicatie vanaf € 150,- per nacht
Van Leijenberglaan 221
https://www.nh-hotels.com/hotel/nh-amsterdam-zuid

Qbic Hotel WTC*** – op 20 min. lopen vanaf ACTA – prijsindicatie vanaf € 160,- per nacht
Mathijs Vermeulenpad 1
https://qbichotels.com/nl/

Olympic Hotel **** – op 20 min. lopen vanaf ACTA – prijsindicatie vanaf € 150,- per nacht
IJspadbaan 12
https://www.guestreservations.com/olympic-hotel-amsterdam/booking

Holiday Inn Express**** – op 20 min. lopen vanaf ACTA – prijsindicatie vanaf € 150,- per nacht
https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/nl/nl/amsterdam/amsam/hoteldetail

Walking Dinner in De Veranda

De borrel en het walking dinner zullen plaatsvinden in De Veranda, nabij het Amsterdamse Bos, op 11 min. lopen van de ACTA. Indien u met de auto wenst te gaan, er zijn slechts enkele parkeerplaatsen bij De Veranda. Wel is er voldoende plek bij de Parkeerplaats Hoofdentree van het Amsterdamse Bos.

De Veranda is een unieke locatie aan de rand van de stad en het Amsterdamse Bos, goed gastheerschap en een pure keuken. Zoals een veranda aan een woning buiten met binnen verbindt, is De Veranda de schakel tussen de hectiek van Amsterdam en de ruimte en het groen van het Amsterdamse Bos. Voor het uitnodigende en kosmopolitische interieur van De Veranda tekende HIP Studio, de kunst is van beeldend kunstenaar Chris Tap.

De Veranda
Amstelveenseweg 764
1081 JK Amsterdam
www.deveranda.nl

Het NVvO bestuur heeft besloten om eenmalig lage tarieven aan te houden, zowel voor leden als aspirant-leden, zodat we gezamenlijk de gehele avond kunnen socializen!